Левият бек на Реал (Мадрид) Марсело и звездата на тима Кристиано Роналдо се подиграха брутално с бившия си треньор Жозе Моуриньо и Челси. Това се случи на пресконференцията след мача с Байерн (Мюнхен) от Шампионската лига, който бе спечелен с 4:0 от Кралския клуб. След двубоя и преди срещата на лондончани с Атлетико (Мадрид) бразилският защитник заяви:

„Победихме шампиона Байерн (Мюнхен), който искаше да защити титлата си, с 4:0 на техния стадион, но... това от което се тревожим е, вероятността да срещнем Челси на финала. Всички говорят „дефанзивно, дефанзивно", но всъщност те играят атакуващ и бърз футбол и определено няма да паркират автобуса...“.

При тези думи Кристиано Роналдо започва да се смее неудържимо, последван от самия Марсело, който му подхвърля: „Внимавай, може да подсмърчаш скоро“.

Виждайки, че двамата не спират да се смеят, журналистите питат Лука Модрич дали се притеснява от Челси. Хърватинът обаче не реагира по никакъв начин и следва въпрос към него дали чува какво го питат. „Косата му е върху ушите и не ви чува“, изстрелва отново Марсело и Роналдо отново избухва във смях.