Бившето гадже на Григор Димитров Мария Шарапова официално показа новия си приятел. Това е британският милионер Александър Гилкс. Двамата разкриха за връзката си чрез профилите си в „Инстаграм“, където публикуваха снимки от съвместната си почивка в британската провинция. Твърди се, че тенисистката и богаташът дори са се отбили в местна кръчма, където обърнали по няколко питиета.

За интимните отношения между Шарапова и Гилкс се говори отдавна. През лятото дори се появиха снимки на двамата от ваканция на остров Капри, където папараци заснеха как богаташът целува тенисистката по дупето.

Сега обаче вече е ясно, че двамата са двойка. Още повече, че след получената контузия, заради която Маша няма да играе до края на сезона, тя доста дълго се задържа в Англия.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Александър Гилкс е съосновател и президент на онлайн акционната къща „Paddle8“. За него се знае, че е добър приятел с принцовете Хари и Уилям. Според мълвата именно той е запознал принц Хари със съпругата му Меган Маркъл.

През годините, освен с Григор Димитров, Мария Шарапова беше в интимни отношения с певеца Адам Ливайн от групата „Maroon 5”, телевизионния водещ Чарли Еберсол и баскетболиста Саша Вуячич.