Бившият селекционер на националния отбор на България Лотар Матеус е на път да се ожени за пети път. Той планира да мине под венчилото с новата си приятелка рускинята Анастасия.
 
„Планираме сватбата. Вече сме огледали няколко места. Мястото и датата обаче не означават, че на 100 процента сватбата ще се състои“, разкри 53-годишният Матеус пред „Билд“.
 
26-годишната Анастасия и бившият германски футболист имат син, който се роди през април тази година. Очаква се малкият Милан да бъде кръстен в седмицата преди сватбата на майка си и баща си.
 
Според „Билд“ най-вероятното място за провеждане на сватбената церемония е „Шато Бела“ в Словакия. Петзвездният хотел-замък е разположен само на 60 км от унгарската столица Будапеща, където Матеус живее с Анастасия и Милан.
 
Легендата на германския футбол до момента четири пъти се е женил. Първата му съпруга беше Силвия, от която има две дъщери – Алиса и Виола. През 1994 г. той се ожени за швейцарския модел Лолита Морена, която му роди син – Лорис. След това той мина под венчилото със сръбската дизайнерка Марияна Костич и украинската манекенка Лиляна Чудинова.