Живата легенда на професионалния бокс Майк Тайсън ще бъде гост на Академията на братя Пулеви в София. Както е известно, в близките дни Животното ще влезе в къщата на родния "ВИП Брадър". Според слуховете той ще прибере около 300 000 лева, за да прекара 24 часа със съквартирантите край Нови Хан.

Въпреки натоварената програма американецът ще намери време да посети залата на Кобрата в София и да раздаде автографи на феновете си, пише "Меридиан Мач".

През есента на 2014-а Тайсън застана на страната на Кубрат Пулев в пререканията с Владимир Кличко преди мача за световната титла. Припомняме, че дълго време украинецът избягваше мач с неподобения ни дотогава боксьор, а с един от поредните си уклончиви отговори относно сблъсъка той вбеси Майк.

"Не знам какво се случва наистина, но това, което прави Кличко не е мъжко. Никога в историята на професионалния бокс не се е случвало някой да бяга от бой по този начин. Имитира контузия или не, всичко това е под достойнството на един професионален боксьор", изрева преди две години Динозавъра.

В крайна сметка Кобрата загуби с нокаут в петия рунд от Кличко на 15 ноември в Хамбург.

Майк Тайсън е в България и по покана на енергийна напитка, на която е рекламно лице.

Легендарният Майк Тайсън ще изненада цяла България! Ето как ще се държи във "ВИП брадър" звездата