Бившият световен шампион по бокс Майк Тайсън иска да пее и да танцува в мюзикъли за радост на феновете, съобщава Ройтерс. 46-годишният Тайсън, известен с прозвищата Железния и Най-лошия мъж на планетата, иска да загърби бурното си минало и да се изяви на ново поприще.

"Искам да танцувам и да пея в мюзикъл. Винаги съм бил лошият тип, който искаше да бъде добър, но не знаеше как. Просто бях твърде концентриран върху това да бъда лош. Вече не съм такъв. Научих се да бъда добър и да се отнасям с хората така, както искам те да се държат с мен. Не пия, не се дрогирам, не преследвам жени. Това, което правя сега, е да бъда отговорен човек, загрижен за семейството си, любящ съпруг”, сподели Тайсън, който има епизодична роля в комедията "Последният ергенски запой" - в образа на самия себе си.

В минало Железния харчеше милиони долари за алкохол и наркотици и излежа 3-годишна присъда в затвор за изнасилване. Тайсън шокира света, когато в боксов мач през 1997 година отхапа част от ухото на противника си Ивендър Холифийлд.