Бившата годеница на Франк Лампард Елън Рийвс разкри, че футболистът е разбил сърцето й, но не му пука за това. 34-годишната красавица обвини бащата на двете си дъщери, че е превърнал дома им в бардак и че се показва с новата си приятелка на публични места.

“Той няма сърце. Не мога да живея без него, обичам го. А той просто ме остави и започна да излиза с други. Пратих му съобщение, че не мога да се справя без него, но явно не му пука. Плаках по телефона, а той мълча през цялото време”, каза испанката.

Елън говори за първи път след раздялата с Франк: “Искам всичко да се оправи, но нищо не върви. Ако трябва да съм искрена изобщо не се справям с раздялата”.  По време на интервюто за “Мирър” тя не спряла да плаче, докато разказвала как се изнесла от дома им миналия месец. “Той превърна къщата в бардак, а аз и дъщерите му живеем в малък апартамент. Къщата е негова, а ние нямаме брак. Не мога да искам нищо от него”, добавя красавицата, която страда заради връзката му с милионерската дъщеря Саския Боксфорд./БЛИЦ