Футболната звезда Лионел Меси направи равносметка на изминалата 2022 година. Тя приключи със сбъдването на голямата му мечта да стане световен шампион, но звездата подчерта, че титлата не би означавала нищо, ако не е имало с кого да я сподели.

Меси публикува няколко снимки в профила си в социалната мрежа Инстаграм, на които позира със съпругата си Антонела и трите им деца - Тиаго, Матео и Чиро, отбелязвайки края на 2022 година.

"Приключва година, която никога няма да мога да забравя. Мечтата, която винаги съм преследвал, най-после се сбъдна. Но това нямаше да струва нищо, ако не можех да я споделя с прекрасното ми семейство, най-доброто, което мога да имам и приятелите, които винаги ме подкрепят и не ме оставиха на земята, когато падах", написа Лионел Меси.

Той се обърна и към феновете, които го подкрепят с думите: "Ще запазя специален спомен и за всички хора, които ме следват и подкрепят. Невероятно е да мога да споделя пътя си с всички вас. Нямаше да е възможно да стигна до тук без това окуражаване, което получих от всички мои сънародници, както и от Париж, Барселона и много други градове и страни, от които получи подкрепа. Надявам се, че тази година е била хубава за всички и ви пожелавам здраве и сила, за да продължите да бъдете щастливи през 2023-а", добави още Меси.