ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Световният шампион с Аржентина Лео Меси се пробва да за първи път като актьор в сериал. Новата звезда на американския Интер Маями дебютира в аржентинския сериал "Закрилниците". Там Меси играе себе си в кратка сцена – около 5 минути.

Главните герои от сериала, които са футболни агенти, отиват в Париж, за да се срещнат с аса на ПСЖ. Предлагат му проект, който има за цел да подкрепи млади играчи, които правят първи стъпки в различни клубове.  Идеята заинтригува капитана на световните шампиони. Всичко обаче тръгва с главата надолу, след като гостите започват да тормозят Меси с молба за снимки и най-вече когато му предлагат по-различен бизнес…

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Първоначално, докато слуша офертата, Меси е привидно спокоен. След това обаче избухва. Любопитното е, че малко преди реакцията на световната звезда камерите се доближават и отдалечават рязко от лицето му, а музиката става все по-силна – типично за латино и индийските сапунки. След кратка разправия между силно ядосания Меси и останалите накрая всички се помиряват и си наливат в кристални чаши бяло аржентинско вино. 

Серията с участието на Меси се излъчи на 26 юни и накара цяла Аржентина да ахне от изненада. Социалните мрежи пламнаха с коментари, в които народът хвали любимеца си. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!