Дъщерята на Христо Стоичков  - Мика разказа интересни подробности за приятелството си със звездата на Барселона Лионел Меси.
 
Стоичкова даде интервю за vihrapetrova.com, в което говори за живота си извън журналистиката, за тежестта на името Стоичков, за хубавите и тежките моменти в живота си.
 
Мика разказа и за отношенията си с Лионел Меси, когото определи като много забавен и истински приятел.
 
"Лио (както близките го наричаме) е гениален човек. Земен, верен приятел, скромен и много забавен. Винаги е бил по тихия в групата, обаче веднъж отпусне ли се, само смях става с него. Никога няма да забравя първото ни излизане на дискотека. Той беше толкова притеснен, че някой ще го разпознае и че ще говорят за него, че са го видeли на дискотека, горе-долу, както нашите футболисти в България, хаха, Беше седнал на сепарето и си играеше игрички на телефона, сякаш физически не присъстваше там. Милият, колко много му се подигравахме тогава. Поръчах му една бира и му казах, че игрички може и вкъщи да си играе, но вътрешно истински му се възхищавах на самодисциплината и още тогава предрекох, че ще стане феноменален футболист", заяви Стоичкова.
 
Тя коментира и интереса около гаджето си с думите, че един ден може да се представят официално като двойка, но моментът за това още не е дошъл.