Мика Стоичкова наскоро сподели, че с гаджето й Иво Аръков на този етап да не планират конкретна дата за сватба, но искат да имат скромна церемония, в тесен приятелски и семеен кръг. Дъщерята на Христо Стоичков неведнъж е намеквала, че не държи на подписа.

"Като си добре с един човек, за какво са ти тези събития. Ако трябва да има сватба, ще сме десет човека и това е", категорична е Мика.

Въпреки това португалска сватбена марка успя да направи Мика булка, макар и само за една фотосесия. Моделът, който носи Стоичкова, е от копринена бамбула, има дантела с ръчна бродерия в цвят каталунско злато, а за завършена визия е поставен дълъг златист воал. Мика сподели пред сп. "Булка", че е била на няколко ревюта на марката, а майка й – Мариана Стоичкова, дори е дефилирала за тях. Съпругата на Камата е приятелка с дизайнера на фирмата - Мануел Мота.

"Модният живот в Барселона е доста активен и често ходех на събития. В квартала, в който живеем, сме в съседство с известни дизайнери и имаме близки контакти с тях", коментира още Мика, която благодарение на фотосесията репетира за важния си сватбен ден, който очевидно наближава.