Бившата любовница на Силвио Берлускони и италиански модел Никол Минети нападна голямата звезда на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо, с който е преспала на 9 декември в хотел в Мадрид.

„Той беше пълен неудачник в леглото. Следващият ми любовник ще бъде красив неаполитанец след разочарованията в последно време”, сподели 27-годишната красавица в интервю за италианското списание Diva e Donna.

Никол Минети редовно участвала в партитата на бившия италиански премиер Силвио Берлускони. Една от легендите за нея е, че пристигала на купоните облечена като монахиня, а отдолу била чисто гола. Тя имаше връзка с Берлускони, а благодарение на отношенията си с него се издигна до депутатка в регионалния парламент на Ломбардия.

Самият Роналдо реагира бурно на нанесените обиди и се закани, че ще съди италианския модел. „Отново се разпространяват лъжи за мен. Ще обсъдя всичко това с адвокатите си”, заяви португалският национал пред същото италианско списание.

Роналдо има връзка с руския супермодел Ирина Шейк от почти 2 години насам, но самата тя засега не реагира по никакъв начин за писанията относно изневярата му с Минети.