Паднаха всички задръжки на Мис България Ромина Андонова и тя призна, че иска да се омъжи за македонския национал на "Левски" Дарко Тасевски.

"Той е много различен от останалите футболисти. Особено като гледам какво се случва с някои. Иска името му да се свързва само с футбола, а не с жени, както правят някои негови колеги. Това не е похвално, а е доста грозно. Затова казвам "браво" на моя приятел. С това ме спечели", не пести комплименти към обекта на чувствата си най-красивата българка за миналата година.

"Обожавам момчета с тънко чувство за хумор, каквото притежава Дарко. Държа той да знае какво искам, а не аз да му го казвам. Да не казвам "Гушни ме", "Целуни ме", а той да го прави, защото го усеща. Наясно съм, че няма човек, който да знае какво искам, но пък съм намерила такъв, който го усеща. Явно не е невъзможно. Мъжът трябва и да е мъжкар, но в истинския смисъл на думата. Не знам как ще продължи връзката ми с Дарко, но много го обичам. Ако се случи да имаме семейство, ще съм още по-щастлива", откровена е пред cup.bg Ромина Андонова.

Последната носителка на титлата Мис България е интимна с полузащитникът на "Левски" от около година. В един момент връзката им бе пред разтуряне, след като Ромина кръшна на Дарко. В крайна сметка обаче Тасевски прости изневярата на Ромина и двамата отново са щастливи заедно. /БЛИЦ