Огромен мезонет в полите на Витоша купи за семейството си футболистът Дарко Тасевски.

За луксозното жилище спортистът и съпругата му са броили около половин милион лева, издават запознати. Мезонетът се намира в затворен луксозен комплекс, където дом могат да си позволят само най-богатите столичани, в лъскава кооперация, избрана за "Сграда на годината 2019". 

Басейн, денонощна охрана, градинар и чистачка - това са само част от екстрите, които са на разположение на звездното семейство. За тези услуги Тасевски ще кихат по повече от хилядарка на месец.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Ромина, която преди 10 години грабна титлата "Мис България", и до днес сочена за една от най-красивите родни носителки на короната, вече се е заела с обзавеждането на новия си дом. За уюта и лукса в семейното гнездо ще се погрижат подбрани интериорни дизайнери.

Въпреки че се е доверила на най-добрите и скъпоплатени професионалисти, Ромина държи крайните решения да ги вземат заедно със съпруга й. Тасевски, който миналата година се завърна от Тайланд със семейството си, е решил да осигури на любимата си комфорта, който заслужава. Лъскавото жилище е щедър подарък от футболиста на Славия за миската, която е неотлъчно до него.

Ромина роди три деца на полузащитника и бе поела изцяло грижите за тях, докато семейството живееше в чужбина. И трите деца са родени извън България - каката Дара проплака в Израел, а братята й в Тайланд. Именно децата са най-щастливи от новия дом, особено каката, която вече си има своя момичешка стая, подредена от нея самата, пише Галерия.

Мезонетът е решен в бяло и черно, изцяло в минималистичен стил, както обича двойката. На двора децата разполагат с огромна площадка, на която да играят. На долния етаж са всекидневната, трапезарията и огромната кухня, където Ромина се вихри, тъй като обожава да готви.