Мис България Вселена 2015 Радост Костадинова се включи в социалните мрежи от болница "Токуда", където роди момченце на футболния ни национал Георги Костадинов. Както вече стана ясно, Георги-младши проплака на 3 август. 

В социалните мрежи Радост съобщи, че бебето е 49 сантиметра и тежи 2890 грама. Красавицата благодари на екипа в болницата, а на ходилядите си последователи в "Инстаграм" разказа Георги-младши колко е "силен и борбен като суче смело по 40 минути".

"С бебчо сме добре. Аз търча по коридорите да се раздвижвам, а той вече демонстрира колко е силен и борбен като суче смело по 40 минути! Чакаме баща му да ни прибере скоро вкъщи и веселбата започва на макс!", написа Радост Костадинова към снимката, която публикува.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Благодарим искрено за прекрасните пожелания на всеки един от вас! В момента нямам достатъчно време да отговоря, но съм признателна за това колко много хора ни мислят и съпреживяват всичко това с нас!", добави тя.

Към снимката с мерките на момченцето си Радост написа следното:

"Най-голямото щастие озари и нашето семейство - с Георги станахме мама и тати на един прекрасен малък мъж - най-съвършеното нещо, което някога съм виждала! Кръстен на баща си, който ме подкрепяше и обсипваше с любов при всяка една крачка по нелекия път да се сдобием с тази рожба - дар от Господ! Чувствата са неописуеми, ароматът на бебе е прекрасен, а всяка болка до тук си струваше!!!
Огромни благодарности на екипа в болница Токуда, начело с така внимателната и мила д-р Апостолова, която извади на бял свят малкия юнак! На д-р Шефкетова, която ни подкрепяше и продължава да го прави до ден днешен…. На МЦ “Д-р Калчев” и в частност на д-р Калчев, д-р Чучумишев, д-р Тончев, на Цвети, на Мария и на всички мили хора там за грижите, отдадеността и вниманието им към нас и нашата история!!! Вие сте ангели! Благодаря на семейството ми, което изтърпя нервните ми кризи преди и след като забременях , най-вече на Георги….. хахахаха и не на последно място благодаря на себе си, че в нито един момент не се отказах! Аз съм най-големият инат, който познавам! А сега да видим и малкото ни лъвче чии качества ще наследи “От кал да е, Георги да е!”