"Нямам търпение да дойде мача срещу Италия", сподели Мис Национален отбор по футбол Радостина Тодорова преди съботната евроквалификация. Избраниците на Ивайло Петев се изправят срещу "адзурите" от 21:45 часа на "Васил Левски".

"Още от малка имам огромни симпатии към Италия. Ходила съм там безброй пъти с баща ми, който е наполовина италианец, а по-късно и с приятели. Обичам езика им, шума от мотоциклети навсякъде по улиците, красивите им плажове, архитектурните забележителности и всичко останало. Италия е уникална страна! Но, разбира се, като нашата България никъде няма, с всичките й плюсове и минуси", коментира Тодорова.

Врачанката напомни, че е националистка и винаги подкрепя нашите национали. „Въпреки неуспехите в последните няколко мача, вярвам, че ще им потръгне на момчетата. Бяха направени промени, които се надявам да дадат резултат. Сигурна съм, че ще се борят мъжки и ще излязат на терена с една единствена цел - победа. В такива моменти имат нужда от нас феновете. Имат нужда да чуят мощно "Българи, юнаци!" от претъпкан стадион. Нека им дадем тази надежда, нека прекратим критиките, защото всички сме хора и грешим рано или късно, нека се обединим за една цел", призова Радост Тодорова.