ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Мис Плейбой България 2002 Маргарита Пейчинска избухна с разкрития и призна, че се развежда с една от бившите звезди на ЦСКА Флорентин Петре. 46-годишният бивш румънски национал и треньор в момента е без отбор, след като напусна последния си клуб Чехлаул от Пятра Нямц. 

Българката и румънецът се запознават през 2006 година, когато Петре играе в ЦСКА. Две години по-късно бившият халф се разведе с първата си жена и през 2013 година се ожени за Маргарита Пейчинска, от която има 8-годишен син Андрей.

 Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Манекенката разказа пред румънските медии, че Петре ѝ е изневерил със сестрата на колега на Патрик, негов син от първия му брак, като това е причината да иска развод.

„Душата ме боли и сега! В момента, в който раждах сина му Андрей, той говореше по телефона с любовницата си! Дори не знам дали това момиче беше на 18 тогава! Още тогава исках да си тръгна. Вероятно най-голямата ми грешка беше, че не го направих", сподели българката пред cancan.ro.

"Този човек ми се подиграва от 16 години, откакто сме заедно, не е спрял. Колко страдах, вярвате ли, че стигнах 44 кила? Той ми каза, че иска да бъде щастлив. Казах му, че щастието не се гради върху нещастието на друг. А той ми отвърна: „Е, какво? Само ти страдаш, важното е аз да съм щастлив“. Определено ще се разведем! Връщане назад няма!“, добавя Маргарита Пейчинска.