Вратарят Димитър Евтимов седна в стола на американския президент Барак Обама. Това се случи преди часове в САЩ.

Стражът на Нотингам Форест е на неофициално посещение в Страната на неограничените възможности.

През май Митко получи фрактура на челюстта на турнир в Швейцария и пропусна първата си повиквателна за младежкия национален отбор преди мачовете срещу Шотландия и Холандия. Той бе опериран успешно в клиника в Нотингам, а на 3 юни излетя за Америка.

Митко е на гости на своята сестра и попадна в меката на хазарта Лас Вегас, но засега няма информация в медиите да е ударил джакпот или да е имал шанса да изпразни някоя машинка в казината. Все пак той е Димитър, но не Пенев. През 1993 година, преди световното в САЩ през 94-та, преди жребия за групите, Димитър Пенев удари печалбата още при сядането на една от машинките в Лас Вегас.

За сметка на това вратарят се снима със звезди като Мохамед Али и Брус Уилис, преди да вдигне крака в кабинета на американския президент Барак Обама. В музея на восъчните фигури, уточняват от Prosport.bg.

Анализ на снимката показва добра тенденция. Митко е сложил слушалката откъм фрактурата и очевидно възстановяването върви добре. Шуменецът мълчи за какво са си говорили "по жицата" с президента Путин.