Силовият несебърски бос Димитър Желязков–Очите, е тормозел често българския национал Радостин Кишишев преди да влезе в затвора. Всичко започнало през 2003 година, когато Тинката откри голям ресторант в комплекса Слънчев бряг.Няколко месеца след това обаче в заведението се появили петима едри мъже,които поискали разговор със собственика. Тогава Кишишев вече бил Англия, където имал ангажименти към състава на Чарлтън. Мъжагите настояли да получат телефона на национала.Управителят на заведнието изпаднал в паника, но казал, че няма право да дава координатите на Тинката.Мутрите оставили номер, на който Кишишев да звънне, за да се разберат. Оказало се, че това е мобилният телефон на Митьо Очите. Босът бил много любезен с футболиста и му предложил договор за охрана на заведението.Сумата била „само” 20 хиляди лева на месец. Кишишев отказал.  Половин година по-късно - през лятото на 2004 година, в заведението нахлули десетина здрави мъже с бухалки и потрошили всичко пред погледите на ужасените клиенти. Случаят бил потулен пред медиите по молба на Кишишев. Той получил обаждане от неизвестен глас, който заявил, че това ще се случва всяка седмица, ако  Радостин „не се вразуми”. Ден след това му се обадил отново Митьо Очите и приятелски го попитал дали не е преосмислил отказа си. Тинката вече съвсем откачил.Той поискал няколко дни за размисъл, след което обявил, че дава заведението под наем. Успял да намери много бързо желаещ да го вземе и да плаща наема. Така националът се отървал от рекета на Очите. Пред свои познати той заявил, че повече не иска и да чуе за бизнес в Слънчев бряг. Кишишев и сега получава наем от ресторанта си в курорта, но е категоричен, че сам няма да го работи.
Митьо Очите е в затвора от януари 2008 година, но заради добро поведение често бе пускан в домашен отпуск за кратко. Носи се слух, че през този период той е отново е имал разговор с Кишишев, свързан отново с бизнес. По-късно Очите бе прехвърлен от Бургаския затвор в този в Белене при доста по-строг режим, но въпреки това се говори, че от време на време излиза за кратко навън.
Преди дни настоящият футболист на Литекс отвори ново заведение, този път в Бургас.То се намира до морската градина и носи името”W”. В него са инвестирани 400 хиляди евро лични пари. На освещаването присъстваха много личности от спорта и от хайлайфа/БЛИЦ