Младата австралийска тенисистка Анджелина Граовац, за която преди дни писахме, че продава тялото си за пари, се е обърнала към еротичната индустрия в търсене на финансиране, с което да подпомогне кариерата си на корта. 

19-годишната състезателка от Нов Южен Уелс се намира под №1171 в световната ранглиста и до момента е спечелила общо малко над 3500 долара чрез резултатите си. Професионалният дебют за състезателката със сръбски корени е през 2018-а, но до момента тя така и не успява да направи желания пробив, пише TennisKafe. В този период има само 9 победи в 37 мача и е логично, че й е трудно да се справи финансово. Това е и причината Граовац да стартира втора кариера. Тенисистката, която има повече от 16 хиляди последователи в "Instagram", е създала свой профил в платформата OnlyFans.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Това е сайт, в който потребителите плащат абонаментна такса, а в замяна получават сексуално съдържание. При Граовац става дума за продажба на голи снимки. OnlyFans има над 24 милиона души аудитория и добива все по-голяма популярност.

Наскоро в сайта се появи и Бърнард Томич, който взе участие във видео на приятелката си Ванеса Сиера, която е една от популярните звезди в OnlyFans.

Най-вероятно Граовац се е вдъхновила и от известната в Австралия автомобилна състезателка Рене Грейси, която направи рязка промяна в кариерата си, стартирайки свой профил в OnlyFans, от който по нейни думи печели поне по 25 хиляди долара на месец.