ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бразилският полузащитник Габриел Менино решил да подражава на Кристиано Роналдо, копирайки неговата диета. Благодарение на нея и на фитнеса 38-годишният португалец изглежда много младолик и е със страхотно тяло.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Играчът на Палмейрас обаче изпищя от последствията.

"Бях с добро тегло, но исках да се променя. Говорих с Миртес Станканели, диетолог на Палмейрас, и я помолих да направи диетата на Кристиано Роналдо“, признава 22-годишният Габриел Менино.

„Започнах диетата, но на следващия ден и двамата играчи, които играеха на моята позиция, се контузиха. Кой трябваше да играе в мача след три дни? Аз! На тренировките преди това усещах лека умора, но не й обръщах внимание. Но като тръгна мачът, като започна голямото натоварване и тичане, понеже трябваше само да пресираме, стана страшно. Изкарах точно пет минути и изплезих език. Не знам как го прави Роналдо“, чуди се Менино.

Той разкрива и каква е диетата.

„Беше следната: за закуска имаше яйце и добавки. Преди тренировка също се взимаха различни добавки. За обяд може да е риба и салата. Следобедната закуска беше - още добавки. За вечеря отново риба и салата. Преди лягане, още добавки. Ефектът при мен беше нулев, имаше много дефект. Явно диетата не е за всеки“, категоричен е Габриел.