ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

С пожелания за много любов и очаквания за сватба. Така премина посрещането на Нова година на някои от най-популярните у нас лица у нас, споделено в социалните мрежи.

Футболната легенда Христо Стоичков отправи видео послание от басейна малко преди настъпването на 2023 година, определяйки отминалата 2022-а като "изключително тежка, но хубава". Камата пожела на всички здраве, щастие, разбирателство и много любов.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Темата с любовта продължи и една от най-популярните жени у нас Николета Лозанова. Тя се показа в момент на целувка с любимия си Николай Михайлов и допълни - 2023 причини да обичаш живота и най-важната е тук с мен.



Бившата футболна половинка и настояща годеница на тенисист Златка Райкова се похвали с късмет от баницата. Блондинката, която е бременна от няколко месеца, изтегли "сватба" и ще започне да мисли за тържеството от първите дни на годината.

Златка също не пропусна да покаже любовта си към годеника си Карен с няколко клипа, на които двамата се прегръщат и целуват на фона на новогодишната заря.



Любов пожела и бившият футболист Благой Георгиев, който се показа с новата си жена Полина.



Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК