Световният шампион с Аржентина Алексис Макалистър кръшна на новата си Айлен Кова, натискайки се с известният модел Росио Роблес, тръбят жълтите издания в родината му.

Халфът на Ливърпул без никакъв свян танцувал и се целувал с популярната красавица, с която си тръгнал след това, купонът бил по повод рождения ден на съотборника му в националния отбор Родриго де Пол, който на 24 май навърши 30 години.

Росио Роблес категорично отрече твърденията и обясни по телевизията, че всичко написано е плод на нечия фантазия. „Пристигнах на партито и си тръгнах с един и същ човек, чието име не искам да назовавам. Ще кажа само, че не е от света на спорта. Това, което се говори, хич не ми се харесва. Все пак той е обвързан, много хора могат да бъдат наранени“, заяви 31-годишната хубавица, която работи за предаването F3 на аржентинския клон на телевизия ESPN.

Красавицта разкри още, че със световния шампион от Катар 2022 Макалистър били настанени на една маса, но дори не си говорили. „Нямам намерение да се обяснявам, защото съм сигурна в себе си. Доколкото разбрах, той си тръгна от партито, за да се прибере при приятелката си“, продължи госпожица Росио, която се радва на 801 000 последователи в "Инстаграм".

„Мислех го за добро момче, а какво се оказа“, коментира потребител на социалната медия под новината в един от клюкарските профили. „Най-накрая Ками получи възмездие“, отбелязва друг. Въпросната Ками е бившата приятелка на Алексис, на която той изневери с най-добрата й приятелка още от детските години Айлен Кова. Футболистът известно време лавирал между двете, като слухът за забежката му тръгна в края на декември 2022 година покрай празненствата за титлата, спечелена от Аржентина след 36 години очакване.

„Това беше предателство. Не бях си представяла нещо такова дори в най-лошия си кошмар. Не съм предполагала, че близък човек може да ме нарани така“, каза тогава Ками по адрес на Айлен, която може би също е излъгана.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!