Футболистите на ЦСКА вдигнаха мощен купон след победата над вечния съперник “Левски” с 1:0 вчера. Малко след дербито “червените” се преместиха в известен столичен фолк клуб, където предварително бяха запазили сепарета. Собственикът на клуба Димитър Борисов, който не присъства на двубоя, пя и танцува заедно с играчите. Домакините от клуба няколко пъти поздравиха победителите, там беше и дясната ръка на Николай Гигов – Иво Тонев, който се весели заедно с “армейците”.

12_1.jpg

Най-деен в празненството беше защитникът Пламен Крачунов, както и Борис Галчев. Капитанът Тодор Янчев също уважи за кратко тържеството. Кондиционният треньор на ЦСКА Иван Йовановски беше придружаван от бременната си приятелка и позираше с широка усмивка пред фото обективите. На масата на победителите бяха още помощникът на Димитър Пенев - Адалберт Зафиров и треньорът на вратарите Илиян Василев. След полунощ в купона се включиха Грегъри Нелсън и вратарят Райс М'Боли.

Партито пропусна десният бек на тима и на националния отбор Иван Бандаловски, чиято кола бе запалена два часа след вечното дерби./БЛИЦ

10_2.jpg

11_9.jpg