Треньорът на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо, който е известен с пиперливия си език, се забърка в пореден скандал.

Специалния пътувал в самолет на път от Маями към Португалия, а в коридора се разминал с момиче на име Ана, която се връщала със съпруга си от медения им месец. Ана не се стърпяла и подразнила Моуриньо с възглас: "Само Барса".

Треньорът на Реал не отвърнал нищо, но на летището в Лисабон изчакал младоженците. Там първо ги нападнала съпругата на Моуриньо, която започнала да заплашва младата двойка. Ана пояснила, че просто на шега казала "Само Барса" и че не е вложила никакво значение в репликата, но жената на Моу се нахвърлила върху нея. Тогава фенката на Барселона реагирала с думите: "Прекрасно знаем, че в Испания вината никога не е негова, а винаги е на другите".

В този момент Моуриньо побеснял и взел да крещи на младото момиче, наричайки я "кучка" и "л*йняна свиня".

"Крещеше на сантиметър от лицето ми и ме заплаши, че няма да ме набие или убие само защото не съм мъж", обясни Ана пред "Мундо депортиво".

Мъжът на момичето скочил да я защити, но Моуриньо му казал, че него вече може да го набие. Тогава се намесил антуражът на специалиста, който извел побеснелия португалец от неприятната ситуация.