Жозе Моуриньо ще си тръгне от България с дарове от големия си приятел Христо Стоичков. Заради ангажиментите си в американския тв гигант TUDN българската легенда нямаше как да гледа мача ЦСКА – Рома в Лигата на конференциите, но това не му попречи да даде на Специалния част от новата си колекция H8S.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Същото се случи и преди повече от година, когато Моуриньо доведе „Тотнъм“ за мач с „Локомотив“ (Пд), а след това публикува снимки от съблекалнята с подаръците.

„В България се чувствам като у дома сред приятели – каза португалският маестро преди двубоя на стадион „Васил Левски“. – Когато отидох в „Барселона“, се запознах с най-добрия не само в Европа, но и в целия свят – Христо Стоичков. Имам специално отношение и към Стойчо Младенов, който ми е приятел още от „Витория“ (Сетубал). Затова обичам да идвам в България. Само по време на мача приятелите ще са ми съперници.“

Стоичков отново използва профила на своя бранд, за да надъха „червените“. „Играйте за славата на ЦСКА – написа Кавалерът на „Златната топка“ във фейсбук. – Докажете, че го можете! Успех на всички армейци!“

ЦСКА нямаше шанс за класиране напред в Лигата на конференциите още преди последния мач. Така беше и миналата година в Лига Европа. Тогава „червените“ сразиха „Рома“ с 3:1. Разликата е, че сега на „вълците“ победата означава евентуално първо място в групата. А всяка загуба на точки – второ, пише „Труд“.