ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Западните медии извадиха отново на бял свят огромен скандал, свързан с Месут Йозил и бившата му любима Аида Йеспика. Повод за връщане лентата назад е новината, че бившият германски национал сложи край на кариерата си.

В данданията са замесени още президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес и Жозе Моуриньо.

„Сън“ припомни аудиозаписи с боса на „белия балет“, в които той прави интересно признание. Перес споделя, че Специалния лично посъветвал Йозил да не се занимава повече с красавицата Аида Йеспика.

„Забрави я, остави я. Та тя е спала с всички футболисти от Милан и Интер“, обявил Моуриньо на Месут, цитиран от Перес.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Записите бяха публикувани през 2021 година от испански медии. Според тях Перес е заявил това през 2012 година. В същия период Жозе е треньор на Реал, а Йозил е част от тима.

Аида Йеспика е една от най-сексапилните жени в света на телевизията и модата. Родената във Венецуела мадама прави голяма кариера в Италия. Обявена е за най-красива в родината си през 2002 година, когато е само на 20 години.  

Минала е през кревата не няколко  известни мъже. Гадже е на Йозил за кратък период, но той адски много хлътва по нея. Явно Моуриньо е правил всички възможно, за да изведе Месут от депресията, убеждавайки го, че палавницата не е за него.

Впоследствие Йозил намери жената на живота си – Амине Гюлше. През 2019 година двамата вдигнаха пищна сватба, на която им кумува президентът на Турция Ердоган. Месут и Амине имат две момиченца.    

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК