Носителят на интерконтиненталната и европейската титла на Международната боксова федерация Кубрат Пулев навлезе в ново поприще. Боецът от Плевен ще помага на приятелката си Андреа, която започва да продава дизайнерски дрехи чрез личния си сайт.

Фолкпевицата вече започна рекламната кампания, а на помощ дойде и любимият й Пулев, който е облечен елегантно в един от фотосите към рекламата.

Към момента ще се продават само лимитирани дамски рокли, но в бъдеще, ако бизнесът тръгне, ще се разнообрази каталогът. Очаква се тогава да има и редица стилни мъжки дрехи, които отново да бъдат рекламирани от Кобрата, който ще трябва да застане пред обектива.

andrea.jpg

Андреа вече е наела шивачки, които да започват да работят за благото на вероятното бъдещо семейство Пулеви.

Веднага тръгнаха слухове, че Андреа започва бизнес заради финансови проблеми. Парите, които изкарва от пеене, вече не били достатъчни. Според част от мълвите Кубрат Пулев е финансирал идеята на любимата си, понеже тя не е успяла сама да се справи. Дали в слуховете има истина, ние не знаем, но е факт, че Андреа не инвестира в отварянето на магазин и дори не направи сайт за онлайн продажби, а използва своята лична страница.