Италианската мъжемелачка Елизабета Каналис е провалила кариерата на бразилския футболист Реджиналдо. Миналият през Фиорентина, Парма и Сиена нападател в момента рита за Катания в Серия С, като отдава срива си на 7-месечната връзка с известната моделка, актриса и тв звезда, пише агенция "Монитор".

„С нея се запознахме в дома на колегата ми Бернардо Коради, който имаше рожден ден – разказа 37-годишният Реджиналдо през „Италспортпрес“. - Тя знаеше кой съм, а аз знаех коя е тя и още същата весела вечер между нас избухнаха чувства.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Беше красива любовна история, макар и кратка. Елизабета бе тази, която ме остави и не се срамувам да кажа, че аз сбърках. Заради медийния шум, който се вдигна, ме запомниха като жребеца на Каналис. Тази история с известна жена обаче ми открадна нещо във футболно отношение: много спортни директори ме приемаха като играч, който мисли само за жени и сладък живот. С две думи вярвам, че тази любов спря кариерата ми“.

Самата Каналис беше сгодена за друг футболист, и то значително по-успял от Реджиналдо – Кристиан Виери. Тя обаче стана световноизвестна благодарение на Джордж Клуни, с когото ходеше между юли 2009 и юни 2011 г.

След бурния си любовен живот Елизабета най-накрая намери пристан в лицето на американо-италианския хирург ортопед Брайън Пери, който е с 11 години по-възрастен от нея. Двамата вдигнаха шумна сватба на 14 септември 2014 г. в Сардиния, откъдето е родом знойната красавица. След един спонтанен аборт, Каналис стана и майка на дъщеря Скайлър Ева.

В момента семейството живее в Лос Анджелис, където на 12 септември Елизабета отпразнува 42-ия си рожден ден.