Реал (Мадрид) е клуб със световна слава и при това напълно заслужено. Затова и играчите на клуба са постоянно под светлините на прожекторите. Изявите им се следят не само на терена, но и навсякъде извън него. Затова подпомага и активността на самите футболисти в социалните мрежи. В тази връзка на съпругите и приятелките на играчите е много трудно да останат незабележими.

Бъдещата съпруга на Серхио Рамос Пилар Рубио и половинката на Иско Сара Саламо въобще не се крият и самите те са доста активни в социалните мрежи. Има обаче и такива, които се стремят да останат инкогнито и са почти неразпознаваеми за феновете, въпреки че техните мъже са сред най-известните спортисти на планетата.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари (18+)

ТОП 5 НА НАЙ-ДИСКРЕТНИТЕ ПОЛОВИНКИ В РЕАЛ (МАДРИД)
КОРА ГОТИЕ
(съпругата на Карим Бензема)

Личният живот на Кора Готие е почти пълна мистерия. За нея се знае, че с Бензема имат син Ибрахим и работи като в модел в Лондон. Заради кариерата си тя дори се е установила в британската столица, където живее с малкия Ибрахим, а Бензема използва всеки свободен ден да е при тях. Карим има и дъщеря от предишна връзка с Клои де Луне.

ЕМА РИС-ДЖОУНС
(годеницата на Гарет Бейл)

Ученическата любов и майка на трите деца (две дъщери и син) на уелския национал винаги е страняла от медийното внимание. В последно време сватбата им беше отлагана няколко пъти заради семейни проблеми с роднини на Ема.

КАМИЙ ТИТГА
(съпругата на Рафаел Варан)

Тя беше добре пазената тайна на френския национал, въпреки че връзката им е от 2011 г. Феновете дори нямаше да разберат за съществуването й, ако не бяха изтекли снимки от тяхната сватба през 2015 г. и след раждането на сина им Рубен две години по-късно.

МАРИЯ ДЕЛГАДО
(приятелката на Хесус Вайехо)

Тя придружи защитника на представянето на документалния филм „Лагер на звезди“ за Реал (Мадрид) преди година. Благодарение на това светът разбра, че младежкият национал на Испания има нова приятелка.

ВАНЯ БОСНИЧ
(съпругата на Лука Модрич)

Въпреки че придружава известния си съпруг на почти всички светски събития, хърватката винаги успява да остане далеч от светлините на прожекторите. Още повече, че няма профил в социалните мрежи. В малкото си снимки с трите им деца (двама сина и една дъщеря). За нея се знае, че след сватбата им през 2010 година стана личен агент на Лука Модрич, а преди това работи в мениджърската агенция Здарко Мамич, където се запознава и с носителя на „Златната топка“ за 2018 г.