Бившият ни футболен национал Георги Пеев и половинката му Цветелина Иванова вече не крият връзката си, видя БЛИЦ. Двамата публикуваха свои общи снимки в социалната мрежа, показвайки се заедно. 

Припомняме, че в началото на миналия месец стана ясно, че Пеев има вземане-даване с красавицата, работила в Министерски съвет. Допреди дни Цветелина беше тази, която публикуваше техни фотоси в мрежата, на които обаче прикриваше лицето на футболиста. Връзката им вече е публично достояние, след като двамата се показаха за радост на близки и приятели. На една от снимките Цвети целува любимия си, а той я е прегърнал, притискайки я до себе си. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

От кадрите ясно личи, че двамата са щастливи заедно и си прекарват чудесно. Пеев продължава да отделя време и за любимия си футбол. 39-годишният полузащитник все още е активен състезател, защитавайки екипа на втория отбор на Витоша (Бистрица). Тимът се подвизава в столичната АОГ – Юг, а в един от последните мачове Пеев блесна с хеттрик.

"Продължава да играе на висота и да вкарва голове, като по нищо не отстъпва на по-младите от него. Очевидно любовта му дава крила", коментираха близо до футболиста, който се разведе със съпругата си Боряна. Двамата бяха заедно повече от 15 години и имат две прекрасни дъщери.