Спряганата за любовна афера с Кубрат Пулев - Моника Валериева, отговори на слуховете, гласящи, че българският боксьор е изневерявал на бившето си гадже Андреа именно с нея.

Валериева категорично отрече да е имала каквито и да е отношения с Кобрата, като определи новината за "нелепа, смешна и неактуална".

"Приятелството ми с Теди (Андреа) стартира преди 15 години, когато нито тя, нито аз сме били популярни личности! А повечето от Вас, пишещи тъпотии, търсещи сензации и разпространяващи клюки, не сте и съществували", започна брюнетката.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Аз и Андреа имахме "раздяла" за кратко поради напрежение около изграждането ни като личности и налагането ни в отделни работни сфери. Подкопаването от странична женска злоба и буквално педерастки интриги! Нещо, което не ни бутна!"

"Слуховете за мен и Кубрат Пулев са меко казано нелепи, смешни и неактуални! Дори не е помислено от моя или негова страна! Но щом Вие повече знаете и така сте решили. Относно занаята ни (за моя вече сте го измислили какъв е). Но Андреа все още е певица, една от малкото, която никой не може да заяви нищо лошо за имиджа й. И все още най-познатото българско лице в чужбина, заедно с Азис. Мерси", завършва категорично Валериева.