Най-добрият испански тенисист Рафаел Надал, който се възстановява от контузия в коляното, стана рецепционист в популярен голф клуб в Майорка. За Надал това е изпитание, което той трябва да премине, под ръководството на своя покер инструктор Исак Майолас.

От няколко месеца 26-годишният испански тенисист е част от Team PokerStars – звездния отбор на най- големия покер сайт в света. Той трябва да научи тънкостите на покер играта и да бъде шампион както в тениса, така и в покера.

Надал заедно със своя покер инструктор Исак Майолас преминава през различни обучения, свързани с покер играта. В началото на това приключение, той изучава основните принципи и правила в покера. Последната му задача обаче поставя на изпитание способността на Рафа Надал да бъде хладнокръвен и да блъфира.

Той трябва да прекара един ден като рецепционист в голф клуб в Майорка, където да се грижи за клиентите и да им помага, когато те имат някакви въпроси. Най- трудната част обаче се състои в това, че той трябва да заблуди всички, че всъщност не е световноизвестният Рафа Надал.