Трима от футболистите на един от водещите отбори във Втора лига – Витоша (Бистрица), изненадаха малчуганите, които тренират футбол в 101 СОУ в столичния квартал „Надежда“. Заедно със своя старши треньор Костадин Ангелов, играчите Кристиан Кочилов, Лъчезар Котев и Венцислав Бонев посетиха тренировката на децата, родени между 2006 и 2009 година, които се подготвят два пъти седмично под ръководството на специалисти от ФК Витоша.

Малките таланти останаха изненадани не само от появата и запознанството си с футболистите, но и от факта, че всеки един от тях получи като подарък екип на клуба. Малко след като всички вече се почувстваха част от семейството на ФК Витоша, за да е още по-специална вечерта, Кочилов, Котев и Бонев свалиха якетата и премериха сили с тях.

За огромно съжаление на недоумяващия Костадин Ангелов, момчетата му, които принципно не срещат проблеми на големия терен през настоящия сезон, склониха глава пред таланта на дечицата. След победата те бяха снизходителни към батковците си и им наложиха „леко“ наказание – 100 лицеви опори преди днешната тренировка.

ВСИЧКО ЗА ВТОРА ЛИГА - ТУК