Жестоки обиди валят срещу Христо Стоичков от няколко часа в личния му профил в социалната мрежа "Туитър". Носителят на "Златната топка" поддържа профила си от месец януари, където комуникира с почитатели и приятели. От няколко часа обаче Камата е подложен на тотално разбиване от двама потребители с никнейм "mishoni" и "айпаунтроуз".

Двамата засипват Стоичков с обиди, като първите са: "Кюрд, що се отрекоха майка ти и баща ти от теб?", "Кюрд, това не си ти! Ти не можеш да пишеш какво остава да качваш снимки в туитър! И пиши на български - "пирукан" "трабуна". Последният коментар е по повод написано от Христо Стоичков преди два дни след победата на ЦСКА срещу "Левски" с 1:0. Освен радостта от успеха Камата пита: "Къде беше перукан, на трибуната го нямаше така де голяма работа." Изречението обаче беше написано с някои правописни неточности, което веднага бе атакувано от въпросните недоброжелатели на най-успелия български футболист.

Въпросният "mishoni" обаче продължава с грубия тон: "Фазомер, помниш ли как те удари тока." Един от отговорите на Христо Стоичков е придружен със снимка на тиган и пържени яйца и текст: "това е шибаният български живот." Има и още един отговор на Камата: "Вива Каталуня, шибано копеле".

Агенция БЛИЦ представя автентичните "постове" в "Туитър"-а на Стоичков



kamata.jpg

kamata1_1.jpg

kamata2.jpg