Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Любовницата на английския национал Кайл Уокър не може да доближава останалите футболни половинки, а с тази задача са наети частни гардове. Напористата Лорин Гудман роди две деца на защитника, а преди няколко дни пристигна в Германия с голямото си момче – 4-годишния Кайро. Второто е момиченце едва на 10 месеца и си остана у дома. Госпожица Гудман явно демонстрира кой е бащата на нейния син, като облече малчугана с фланелка на Англия с номер №4, който носи футболистът. На гърба се мъдри надпис „Татко“.

Лорин да бъде държана настрана е идея на съпругата на Уокър – Ани, която също остави бебе в Англия. През април тя роди четвърти син на защитника, когото кръстиха Резон. Неговите батковци Роман (11), Риан (7) и Рейн (5) гледат мачовете на Англия, издокарани също като извънбрачния си брат с фланелка с номера на татко.

„Лорин е жена, която обича да създава проблеми. Най-лошият кошмар на Ани беше да се натъкне на нея по време на европейското. Тя не иска да има нищо общо с любовницата, затова и охранителите получиха специални инструкции“, коментира източник от отбора пред „Сън“.

Самата Ани, която на няколко пъти прибира защитника след изневерите му, предпочита да стои на дистанция и от останалите нежни половинки. Тя реши да лети до Германия за всеки мач, вместо да отсяда в хотел.