Сексапилната футболната половинка и агент на Маурио Икарди от ПСЖ Уанда Нара, се похвали как си прекарва по време на карантината и извънредното положение заради пандемията от коронавирус. Красавицата показва почти всичко в социалните мрежи, а последователите ѝ може да се радват на нейни снимки край езерото Комо. Русокосата бивша порно звезда събира лъчите на слънцето по оскъден бански.

Наскоро Уанда Нара се прибра заедно с петте си деца от Франция в Италия, която е една от най-сериозно засегнатите страни в света с заразени с COVID-19. Това нейно решение бе остро разкритикувано от бившия ѝ мъж Макси Лопес.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Уанда Нара заведе Икарди и цялото си семейство в луксозния си палат, лежат точно до известното езеро Комо. 33-годишната моделка призна, че не се притеснява от коронавируса в Италия, смятайки, че в къщата всички се чувстват много по-добре, отколкото в Париж.

С провокативните си снимки блондинката разпалва фантазиите на последователите си. Повечето снимки на Уанда Нара са по бикини, като облеклото винаги е различно.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!