Бившият футболен национал Александър Марков имаше скъпи гости в последните дни в дома си в Атланта, щата Джорджия (САЩ). Любимецът на феновете на Локомотив (София), Спартак (Плевен) и Левски посрещна олимпийската шампионка Ивет Горанова и треньора й Ангел Ленков, информира "Витоша нюз".

Сашо Екшъна, както е известен сред публиката бившият корав защитник, отправи сериозно предизвикателство пред чаровната Ивет. 60-годишният Марков се надбягва с каратистката на солидна дистанция. В крайна сметка двамата пресякоха импровизирания финал почти по едно и също време.

200 лв Начален Бонус Спорт!

Марков от доста години живее в САЩ. Той е трикратен шампион с Левски и два пъти носител на Купата на България със "сините".

Ивет Горанова взе участие в Световните игри на неолимпийските спортове и дисциплини, които се проведоха в Бирмингам (САЩ).

Възпитаничката на Ангел Ленков не успя да преодолее груповата фаза, след като записа две загуби и една победа.  Спортист №1 на България за 2021 г. загуби първата срещу с 1:5 точки от Дженифър Уарлинг (Люксембург).

Във втората Горанова не успя да преодолее основната си съперничка – украинката Анжелика Терлюга, и отстъпи с 0:3 точки. В третата среща нашето момиче успя да се наложи с 1:0 точки над бразилката Валерия Кумизаки. Шампионка стана Терлюга, която във финала надигра с Ахлам Юсеф (Египет) с 1:0.