Петко Ангелов, който е президент на скромния футболен клуб Марица (Милево), копиращ емблемата на Барселона, се фука със скъп Ролс Ройс.

Бизнесменът е броил "скромната" сума от 500 000 евро за лъскавото возило, разбра БЛИЦ.

Ангелов обича да парадира с Ролс Ройса си в бедна България, в която хората си броят стотинките за хляб. Босът на третодивизионния отбор от пловдивското село Милево си е купил Ролс Ройс Купе с две врати.

Той има фирма за автобусни превози и се придвижва с охрана. Винаго край Ангелов има двама едрогабаритни мъжаги. 

Бизнесменът често може да бъде забаляван във фризьорски салони в Пловдив, където се глези с ВИП услуги. 

Ролс Ройсът му рязко контрастира със стадиончето, на което Марица (Милево) домакинства. И вместо да обнови базата и тя да разполага с по-добри условия за футбол, Ангелов инвестира огромна сума за луксозния си автомобил. Паркирал го демонстративно точно до стадиона, фукайки се пред всички. 

Дори принц Чарлз не се вози с Ролс Ройс, а използва услугите на Ауди A8.

Също на Ауди A8 залага и президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес. Много по-заможните хора в чужбина са далеч по-скромни от Петко Ангелов и не парадират с богатството си. А босът на отбора от Милево дори се придвижва и с два гардероба.

Принцът на Монако - Албер, който е един от най-богатите в цял свят, също се вози в Ауди - Q8.

Дори изброените световноизвестни личности, а и много други, не си позволяват да се перчат с Ролс Ройс. А Петко Ангелов сякаш иска да се надсмее на цяла България и да покаже колко богат е, докато народът мизерства.