Футболистът на Пирин (Гоце Делчев) Ангел Кюмурджиев показа, че освен ловец е и добър рибар, като улови 8-килограмова щука  (на снимката долу). Слуката го споходи на язовира до пограничното село Ловча, където напоследък през почивните дни Кюмурджиев може да бъде намерен доста често, съобщава struma.bg

Хаджидимовецът постави рекорд на местния водоем с размерите на уловената риба, която от вида си е най-голямата хващана там. Той заложи на старата си изпитана въдица и закачи блесна ветеран, която и този път не го подведе.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Показа и че е търпелив, и повече от 30 минути се надхитряше с хищника, преди да го изтегли от водата сам, без чужда помощ. Веднага след това главният герой се снима за спомен и увековечи момента, което светкавично намери продължение и в социалните мрежи, където получи много поздравления.

След прибирането вкъщи играчът от Хаджидимово веднага изчисти рибата и я приготви за съхранение в хладилника. Щуката вероятно ще бъде консумирана в тесен приятелски кръг с по чаша бира под хубава сянка. Със сигурност на трапезата няма да сервира главата, която ще бъде обработена и препарирана, за да застане на подобa ващо място сред неговите трофеи.