Наш футболист откри още един свой талант и дори първата му изява вече изгря в YouTube. Защитникът Иво Райков преди дни подсили Пирин (Благоевград), където очевидно не скучае. Перничанинът демонстрира завидна музикална дарба, изпълнявайки едно от любимите си парчета - "Here without you". Oригиналът е на групата "3 Doors Down".

23-годишният Райков е заснет от съотборници как изпълнява парчето. Доволният защитник първо сподели изявата си пред приятелите си във "Фейсбук", като към клипчето добави: "Изпълнител: Иво Райков, Оператор: Божидар Васев, Подръжка осветление: Христо Бахтарлиев, Звукови настройки: Андреас Васев."

"Всички са доволни от изпълнението ми, а аз мога да обещая, че тепърва започвам да пея и скоро ще имам още изяви", сподели Иво Райков пред БЛИЦ.

Защитникът от Перник, който след края на есенния полусезон напусна Видима-Раковски, разказа как се е озовал в третодивизионния Пирин (Благоевград).

"Тръгнах си от Севлиево заради безпаричието. Имах вариант за "А" и "Б" група, но се доверих на треньора Йордан Боздански и на шефовете на Пирин. Благоевградският клуб е институция във футбола и сега започва да се гради нещо голямо. Радвам се, че съм част от амбициозния отбор на Пирин и ще давам най-доброто от себе си с екипа на "орлетата". Също така ще продължа и да пея. Надявам се, че съотборниците ми и всички в Пирин ще бъдат доволни от изпълненията ми. Любимец ми е Енрике Иглесиас. Слушам всякаква музика", добави Иво Райков пред БЛИЦ.