Полузащитникът на Черно море Васил Панайотов се отдаде на планинското колоездене, очаквайки подновяването на футбола. Националът ежедневно тренира, но не само в домашни условия в Гоце Делчев, а и из прекрасната природа около родния си град. 

При последния преход Панайотов е изминал с колелото 66 километра. Халфът на Черно море разказа пред БЛИЦ за приключението, което е преживял в компанията на приятели. Очевидно планинското колоездене е новата страст на футболиста.
 
"Беше уникално и много вълнуващо. Е, беше тежко заради пресечения терен и баирите, които трябваше да преодолеем, но определено си заслужаваше. Бих повторил, дори искам да правя и още по-дълги преходи от тази 66-километрова обиколка", обясни Васил Панайотов.

"Заедно с приятели от Гоце Делчев яхнахме колелата и тръгнахме рано сутринта на прехода. Преминахме през цялата планина, правейки обиколка на града. Сред природата е уникално. Не само се изморяваш, тренирайки, а се зареждаш супер много. Заради ангажиментите с футбола, досега не бях имал възможност да се наслаждавам на природата около родния ми Гоце Делчев по това време на годината. Ето, че и пандемията има хубави страни. Да сме живи и здрави и дано по-скоро се измъкнем от коронавируса и отново да има футбол", добави националът ни.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ