Български футболист загуби ума и дума щом зърна на живо Мис Флорида. Нападателят Георги Христов, който реши да продължи кариерата си в САЩ, вече се познава с чаровната Лора Маккийман. 23-годишната американка е Мис Флорида 2012. Бившият голмайстор на "А" група се запозна с Лора по време на традиционния нощен парад в Сейнт Питърсбърг.

Русокосата красавица беше придружавана от българския футболист и съотборниците му в Тампа Бей Роудис, подвизаващ се във втора американска дивизия.

Блондинката и играчите се включиха в парада по улиците на града, като през цялото време Христов и компания бдят над нея и я предпазват от ълпата в 245-хилядния Сейнт Питърсбърг във Флорида.

Георги Христов очевидно пое по нов път, продължавайки кариерата си в Щатите. Нещата за играча на Тампа Бей Роудис се развиват повече от добре. Бившият играч на "Ботев" (Пловдив), "Левски", Локо (Сф) и редица други отбори вече успя да впечатли феновете, вкарвайки 2 гола в първите си два мача за тима. Христов бързо се превърна в един от любимците на местните привърженици, а няма спор, че неговата любимка пък е чаровната Лора.

florida2.jpg

florida.jpg