Поп дивата Михаела Маринова се представи достойно в деветия сезон на "Като две капки вода", достигайки до финала. Красавицата беше изпреварена само от победителя Рафи и подгласника му Фики, като след шоуто изтъкна колко вълнуващо е било за нея да бъде на звездната сцена. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

За цялостното си представяне в шоуто Михаела бе отличена с титлата "Мис Еуфория".

Исторически финал и фурор в "Капките", не е за вярване кой спечели

Наред с поздравленията, които красавицата получава, дойдоха и трогващите думи на гаджето й - Александър Дюлгеров. Футболистът на Пирин (Благоевград) за пореден път демонстрира обичта си към жената на сърцето си, за която написа след "Капките" в социалните мрежи: "Браво, Мишле! Перфектно представяне! Истински професионалист, който се впуска във всяко едно предизвикателство без страх и даващ душата си на сцената! Дерзай! Поздравления и за победителя! Успех, Рафи".

"Мина като един миг. "Като две капки вода" сезон 9 приключи и за пореден път съм горда и щастлива от възможността да бъда на тази сцена! Благодаря на целия екип на това велико шоу! Благодаря и на вас, любими мои", написа Мишето в страницата си във "Фейсбук", публикувайки снимка от финала. 

Певицата качи и фотос, показвайки се в обятията на Сашо Дюлгеров. "Моята приказка! Обичайте!", сподели Маринова, добавяйки сърчице към кадъра, който за 2 часа събра близо 3000 харесвания.