Волейболният национал Светослав Гоцев отпразнува в тесен кръг 26-ия си рожден ден, но най-важният човек беше неотлъчно до него. Централният блокировач на Сора направи официална премиера на новото си гадже. За изненада на всички се оказа, че това е дъщерята на бившия национален селекционер на България Камило Плачи, съобщава вестник "7 дни спорт". Волейболният специалист отдавна се оттегли от поста, но хубавата Роберта остана в страната ни, за да завърши висшето си образование в НСА.


Двамата с Гоцев се запознават още по времето, когато баща й му е треньор в националния отбор, и между тях пламват искри, но нищо повече. Те се разбират добре, защото волейболистът владее перфектно италиански и това скъсява дистанцията помежду им. Светослав и Роберта тръгват по различни пътища и имат кратки връзки, но това лято съдбата пак ги събира. Двамата са неразделни в София, където тренираха националите. Въпреки натоварената програма и пътуванията 204-сантиметровият център успява да отделя достатъчно време на своята любима, но двойката пази връзката си в пълна тайна. За всичко знаят само най-близките им, но и те си мълчат.


В началото на миналия месец Гоцев замина за Италия, където започна подготовка с новия си тим в италианското волейболно първенство - Сора. Още първите дни на престоя си той организира романтична екскурзия за него и г-ца Плачи до Рим, а след това хубавицата го придружи и в Сора. Гоцев публикува снимка с чаровната блондинка в социалната мрежа Инстаграм, а тя веднага последва примера му.

"Моето момиче, само ти, моя любов", написа волейболният национал под фотото. Интересен обаче е фактът, че в социалната мрежа Инстраграм Роберта е сменила статуса си от обвързана на сгодена.