Родният тенис талант Пьотр Нестеров жъне успехи и извън корта. БЛИЦ научи, че младият варненец е тръгнал по стъпките на Григор Димитров и си е хванал за гадже красива колежка. 

Тръпката на 18-годишния Нестеров се казва Александра Йордаче, която е румънка. Двамата открито показват, че са на крилете на любовта. 

Щастливата двойка е заедно във всеки възможен миг. Ту Нестеров пътува до Букурещ, за да е с половинката си, ту тя му гостува във Варна. Понякога се засичат и на турнири в чужбина.  

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Напоследък обаче Нестеров отпада още в първите кръгове на надпреварите от сериите "Фючърс", в които участва. Явно за момента любовта не му помага относно представянето му на корта, а обратното. Нестеров бил здраво хлътнал по дългокраката румънка, която бързо му завъртяла главата преди няколко месеца.

Припомняме, че през 2021 година варненцът постигна забележителни успехи. Пьотр стана европейски вицешампион за юноши до 18 години на сингъл. Записа второ място на двойки и 1/4-финал на сингъл в юношеския турнир на US Open, както и трето място по двойки на "Ролан Гарос" за юноши.