"Моят мъж е шампион с рекорд на пистата! Честито, любов! И на състезание с изтребители да те пратят, ще им сринеш самочувствието отведнъж, както навсякъде!", доволна е Ива Русинова, известна като Кралицата на дрифта. 

Чаровната половинка на мотоциклетиста Ангел Караньотов придружи любимия си и на състезанието на пистата в Серес, където синът на Аня Пенчева и Ивайло Караньотов привлече вниманието.

Успехът на родния талант дойде по време на Европейския шампионат по мотоциклетизъм. Рекордът за най-бърза обиколка в историята на пистата в Серес беше подобрен и отново е български. Караньотов подобри постижението на Мартин Чой и вече най-бързото пробягване с мотоциклет е 1:18:564 минути. С няколко хилядни от секундата Ангел записа официално името си в историята и вече е начело в престижната класация. 

Битката в Кралския клас SuperBike1000 между Караньотов (Оувърдрайф рейсинг, Дукати) и Чой (Еко БМВ Рейсинг тим, БМВ) беше уникална - както в събота, така и в неделя. Ангел стартира отлично и поведе в конкуренцията на 19 пилоти. Разликата между тях до предпоследната обиколка се движеше в рамките на една секунда, но в 12-ата в ситуация с двама изостанали пилота Чой успя да изпревари основния си конкурент и спечели състезанието с аванс от 0.3 секунди. Невероятното каране през уикенда и на двамата накара феновете на спорта, които бяха по трибуните дълго да ги аплодират. Трети на почти 50 секунди след победителя Мартин Чой завърши Роберт Мурешан (Румъния). 

"Все първи, да му омръзне на човек...", добавя Ива Русинова по повод успеха на гаджето си. Кралицата на дрифта и Ангел Караньотов са щастлива двойка вече няколко години.