Звездата на Локомотив (София) Мартин Камбуров е предлагал 1000 лева на родна моделка, за да прави секс с нея. "Мис Плейбой" за 2009 година Светлана Василева се похвали, че голаджията много искал да отбележи и на нея.

"Камбуров даваше 1000 лева за секс с мен и моя приятелка. Обикновено такава е тарифата, която футболистите предлагат на известните момичета. После се хвалил, че спал с мен, но вероятно само е сънувал. Моя приятелка е била с него. Каза, че правел секс като разгонен. Сексмашина бил", разказва моделката, която няколко месеца бе гадже с Дарко Тасевски от Левски.

"Покани ме да излезем. Не правихме секс още на първата ни среща и точно това ми хареса. Той не е от тези, които вместо "Здравей!", те питат "Секс?". Станахме интимни може би месец след като се видяхме за пръв път", разказва пред столичен вестник блондинката за връзката си с Дарко Тасевски.

Моделката е навита на Ивелин Попов - "Попето за пръв път го видях в един вестник, много си го харесах. Моя приятелка ме посъветва да не се занимавам с него, защото бил луда глава. Но аз не се отказах, исках да се запознаем. Негов съотборник в националния отбор ни свърза. Видяхме се, пихме кафе. Много се е кротнал, не е като едно време. Каквото и да се говори, той не е женкар. Понеже бях чела негово интервю, в което споменаваше, че иска да ме вкара в леглото си, очаквах такава оферта на първата ни среща. Но, не. Ще видим как ще се развият нещата. Ивелин толкова ми харесва, че нямам нищо против да си го взема за мъж", казва още моделката. /БЛИЦ