По всичко личи, че родният биатлон ще стреля със стрелите на Купидон този сезон. От края на миналия месец официално е факт новата двойка в националния ни отбор. Чаровната Милена Тодорова пусна в социалните мрежи снимки с европейския шампион Владимир Илиев от плаж в Гърция. От фотосите и пожеланията под тях стана ясно, че набиращата скорост със силни резултати 21-годишна състезателка и единственият българин с медал от световно първенство в биатлона имат връзка.

Милена и Владо са от Троян и успяха да си откраднат няколко дни за почивка в Касандра след участието си на държавното първенство по летен биатлон в Белмекен.

"Заедно сме от началото на пролетта. В него най-много ми харесват грижовността, отношението и усмивката. Смятам, че романтиката ще помогне и на кариерите ни. Той е професионалист, дава ми съвети във всяка една сфера, свързана със спорта. Освен по-добър човек, Владо ме прави и по-добър спортист”, разказва специално за “Меридиан Мач” влюбената биатлонистка.

Владо и Милена не са единствената двойка в биатлона ни в момента. През 2016 година други двама национали - Десислава Стоянова и Димитър Герджиков, се сгодиха, а сега са в очакване на първия си наследник.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)