Българската национална телевизия попълни редиците си с две красавици, научи БЛИЦ. Част от спортния отдел на телевизията вече са Гергана Гунчева и Велислава Миланова.  

Както първи разкрихме преди дни, Нова телевизия подхвана мощна офанзива, опитвайки да измъкне някои от ценните кадри на БНТ. Един от напускащите Националната телевия е Георги Славчев. Очаква се и други да го последват. Това принуждава ръководството на БНТ веднага да реагира и "да се активизира на трансферния пазар". Новите попълнения са Мис България за 2014 година Гергана Гунчева, която има солиден стаж. Тя е съпруга на известния водещ от bTV Петър Бакърджиев, когото вече дари с две прекрасни дечица. В последните години Гунчева работи в ТВ+. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Колежката й Велислава Миланова пък идва в БНТ от "Bulgaria On Air". Тя е съпруга на друг известен журналист - водещия в Канал 3 Кирил Лулев, който дълго време беше прес директор на ПФК Левски.

В БНТ са много доволни от привличането на двете красавици, които още в първите си дни на новото място демонстрирали огромно желание за работа.