Българската плажна волейболистка Елена Михайлова стана рекламно лице на унгарска модна марка, която преди година отвори своя първи бутик София.

Като състезателка по плажен волейбол Ели е участвала в турнирите от веригата M-Tel Beach Masters и в други български състезания, като не веднъж е получавала награди за Мис турнир. Освен изявите си на пясъка, тя е играла и волейбол в зала като израства в школата на "Левски" Сиконко (София). Ели е лицензиран треньор по фитнес и бодибилдинг, но също и модел на бельо и бански костюми. Красивата спортистка стана лице на унгарската марка за месец декември и засне фотосесия с най-новата колекция продукти на българската дизайнерка и представителка на унгарския моден гигант за България Искра Стефанова.

"Ели има идеалните пропорции на силна и здрава жена, невероятно естествено, индивидуално и жизнено излъчване, което напълно съвпада с тенденциите на моя стил в пронто-модата за 2012-2013 година", заяви пред BGvolleyball Стефанова относно сексапилната волейболистка.